Vad män vill berätta för kvinnor, men de är tysta

Innehåll

Variation i kön, brister, svagheter och mer …

Ofta är frånvaron av konflikter och oenigheter i relationer frukten av gemensamma ansträngningar. Människor värdesätter världen och är redo att hålla tyst om sina önskemål eller påståenden för att inte provocera en konfliktsituation.

Män är av naturen mer hemliga, ibland är deras tystnad inte en garanti för fullständig idyll, utan en önskan att hålla bra ”väder” i ett förhållande. Tänk på vad män vill säga till kvinnor men håll tyst..

Christina Gribova

Många intima liv

Sex är en mycket viktig del av alla förhållanden, men inte alla kvinnor är redo att experimentera. Det visar sig att mannen sitter kvar med ouppfyllda behov, men han vågar inte säga om det, för: 1) han kommer ändå att vägra; 2) kommer att misstänka att något var fel, för innan allt var bra. Förblir tyst.

Flickor ska vara djärvare och inte vara rädda för att experimentera. Du kommer inte bara att uppdatera och diversifiera ditt intima liv med din älskade, men du kommer också att känna dig önskad och sexig.

Om hennes brister

Naturligtvis har alla dem, men inte alla är redo att uppfatta dem objektivt. Nackdelar kan vara både yttre och beteende eller karaktär. Flickor kan ofta bli förolämpade eller reagera impulsivt på en anmärkning från en älskad, så män föredrar att hålla tyst om dem för att undvika konflikter.

Det är värt att prata och förhandla från början av förhållandet. Ju tidigare du löser alla försummelser och är överens om hur det är acceptabelt för er båda, desto starkare blir förhållandet mellan er..

Om dina svagheter

Män har dem också, även om samhället från tidig barndom lär dem att vara starka och inte visa svagheter. Män vill vara modiga riddare för oss som kan lösa något av våra problem, men superhjältar behöver också vila och en plats där de kommer att accepteras som de är..

Försök att behandla dem med nedlåtande och förståelse. Du är den han älskar och litar på, så försök skapa förutsättningar för honom så att han vet att du alltid kommer att förstå honom och aldrig döma.

Försök inte göra om mig

Bakom en framgångsrik man finns en mer framgångsrik kvinna och det obestridliga faktum att en klok kvinna gör en man bättre, starkare, mer framgångsrik. Ständig kritik och jämförelse med mer framgångsrika är inte det bästa sättet att utveckla din man. Män kan fatta sina egna beslut utan empatisk kvinnlig vägledning..

Du bör inte kräva och ställa höga krav på din valda. Alla människor, alla har sina egna svagheter, acceptera dem, för du har dem också, förmodligen har din utvalda redan accepterat dem också.

Ge vika oftare i tvister

Som regel är den kvinnliga halvan oftare inriktad på att vinna i en omtvistad situation, därför uppnår den det på något sätt. Hon kan använda levande gester, höja rösten och ibland tillgripa den förbjudna tekniken – tårar. Det är därför män inte gillar att argumentera med kvinnor. Det är svårt för dem att motstå det emotionella tillströmningen genom logiskt tänkande, även om det ofta är det kalla sinnet som ger det mest rimliga och korrekta beslutet.

I en tvist är sanningen född, och det är verkligen nödvändigt att försvara din syn, men inte gå för långt. Ett argument är inte ett slagfält där du måste komma ut som segerrik, utan en kompromiss som ni båda måste komma till.

Lita på mig

Friska känslor av svartsjuka är en naturlig reaktion hos en kärleksfull person. Men ofta ogrundad svartsjuka är en vanlig orsak till konflikt i relationer. ”Gå inte med dina vänner”, ”varför började du stanna sent på jobbet så ofta”, ”och vem skriver till dig” är en ganska frekvent uppsättning klagomål om det manliga könet, och de tycker inte riktigt om det.

Tillit är grunden för en stark relation. En man ska ha sitt eget personliga utrymme, där han existerar utan dig: han bestämmer sina affärer och bestämmer vem han ska kommunicera och hur man planerar sin tid. Ständig kontroll och tvivel gör inte ett förhållande starkare..