Typer av kvinnlig orgasm: vad är din?

Innehåll

Det verkar som om revolutionen som ägde rum efter den hårda asexuella sovjetregimen ledde till en fullständig frigörelse av samhället, men så var inte fallet! Många människor kan fortfarande inte prata om sex, och de som skryter av sin kunskap inom detta område misstänker ibland inte ens att deras kunskap är mycket ytlig..

Wday.ru pratade med en expert om varför det är viktigt att ständigt fylla på dina horisonter inom sexuella relationer, vilka typer av kvinnliga orgasmer och vikten av att kommunicera om intima ämnen med din man.

Maria Tikhonova

Psykologi, affärsfilosofi och marknadsföring

Familjerelationsspecialist, chef för Temari utbildnings- och utvecklingscenter

De flesta tjejer kan inte ens förstå sina kroppar. Vissa dagar brinner de av lust och på andra är det även äckligt att prata om intimitet..

I själva verket är var och en av oss en individ, men vissa typer av sexuellt beteende finns fortfarande. Dessa typer kan fortfarande inte förklaras på fysiologisk och kemisk nivå, men i psykologisk praxis finns det fyra typer. De kan blandas, inte uttalas, men fortfarande har en av dessa typer alltid företräde framför den andra..

Den första typen är laddning

Har en låg nivå av sexuell aktivitet före den så kallade lustfasen.

Under denna fas vill en kvinna passionerat ha sex och på alla möjliga sätt försöker bli ansvarsfri. Efter att ha fått en orgasm är hon sexuellt alienerad under tillräckligt lång tid.

Den andra typen är kumulativ

Ägare av denna typ av orgasm kan uppleva nöje många gånger..

Som regel räcker inte ett samlag för en kvinna. Hon vill få alla orgasmer på grund av henne.

Sedan kommer det en period när hon inte behöver sex i avsaknad av sexuella stimuli.

Den tredje typen är kontinuerlig

Dess typiska representanter har låg sexuell aktivitet, men i fallet med en kvinnas benägenhet att ha samlag når hon alltid orgasm.

Den fjärde typen är intermittent eller ”humörstypen”

Dessa damer vill ha sex utan något mönster. Deras önskan beror på många faktorer: humör, ägglossning, välbefinnande etc..

Även med denna kunskap kan tjejer redan förstå huruvida det är möjligt idag att engagera sig i sexuella relationer och vänta på orgasmer, eller är det fortfarande värt att hålla tillbaka hästarna och förklara för partnern om det omedelbara samlagets obekvämlighet.

Om du inte är redo att vägra en man måste du förstå om du kan få en orgasm idag eller inte, för ditt humör och din partners humör beror på det..

Varför ska du prata om sex med din man?

Många män är inte medvetna om förekomsten av olika typer av orgasmer: klitoris, vaginal eller blandad … Därför är din plikt att berätta för honom utan skam att du bara kan uppnå orgasm, till exempel klitoris, eller att till exempel exceptionell stimulering av slidan inte ger dig tillfredsställelse.

Ta ansvar för att utforska och utveckla ditt förhållande sexuellt. Kvaliteten på ditt kön beror direkt på hur väl ni känner varandra..

Ditt mål: att komma till en kompromiss mellan två så olika, men villiga att vara tillsammans organismer. Gör inte vad du inte vill göra, men tillåt dig inte heller oönskat beteende..

Ställ honom huvudfrågan: ”Hur ser du på …” – så kommer han att överväldiga dig med erbjudanden. Känn dig själv och var lycklig!