Storlek översätts inte till kvalitet

Innehåll

Under många år var engelsmannen Lawrence Barraclow orolig för sin lilla penis. När han berättade för världen om sitt problem började världen vanligtvis förklara för honom att storlek inte spelar någon roll för bra sex. Sedan vände han sig till sympati för läsarna av ”Marie Claire”.

”I vila kan det inte hittas. ”

Jag heter Lawrence Barraclow. Längden på min upprätta penis är sju och en halv centimeter. I vila kan det inte detekteras visuellt.

Nu är jag 32 år gammal, men jag minns fortfarande tydligt allt som hände den ”första natten”. Jag minns tydligt hur min första flickvän Bethany hoppade som om hon fick en elektrisk stöt när hon knappt hittade en liten bit kött. Utan att säga någonting kysste hon min panna och somnade. Jag stängde inte ögonen förrän på morgonen och tänkte på mitt misslyckande. Nästa dag på college-cafeterian berättade Bethany för alla sina vänner (som senare berättade för mina vänner) att killen hon nästan sov med hade en mycket liten kuk..

Jag vill prata om det

Rädslan började plåga mig för att jag aldrig skulle kunna tillfredsställa en kvinna, att jag skulle stanna ensam resten av mitt liv, att jag inte var en man. Det beror på min lilla penis.

När jag blev 27 bestämde jag mig för att försöka skingra mina rädslor genom att filma två dokumentärer, My Penis And I and My Penis And Everybody Elses’s. De visades på BBC och finns nu på Youtube.com. I dem försökte jag ta reda på varför penisstorlek betyder något för mig och varför andra män är ovilliga att dela med sig av sin oro över sina penisar..

Jag har pratat med många människor. Jag pratade med mina föräldrar, läkare, porrstjärnor och till och med medlemmar i en liten amerikansk organisation som stöder människor med små penisar. Jag försökte växa min penis genom att ta ”förlängnings” piller och använda en extender. Jag gick runt London hela dagen med en affisch ”Jag vill prata om penis”.

Jag uppmanade alla att skicka bilder av sina könsorgan. På två veckor kom mer än hundra anonyma fotografier av penis i olika former och längder. Jag gjorde en utställning som heter ”Snap Your Chap” i ett av gallerierna i London. Tusentals män kom för att träffa henne. Till min förvåning såg de på det utan att tveka. De var verkligen intresserade och ville prata öppet om penisar med mig och varandra. Många av dem har aldrig pratat om detta ämne förut..

  • Undersökningar av kvinnor har visat att hos män behöver de mest självförtroende..

Allt detta hjälpte mig inte bara att förstå mitt eget problem, utan jag trodde på möjligheten till saker som jag redan hade gett upp. Huvudfrågan som jag nu ställer till alla, och först och främst mig själv: ”Är storleken viktig?” Som min undersökning har visat gör den det, men bara för män. Man tror att alla kvinnor älskar stora kukar. Undersökningar av kvinnor har emellertid visat att de mest behöver allt självförtroende hos män. Detta är lugnande, men ironin är att de flesta män jag intervjuade tycker att en stor kuk ger dem mer självförtroende..

Storlek spelar ingen roll

När jag träffade Nicole vid 20 års ålder hade jag inget självförtroende alls. Hon var 24, äldre och mycket mer erfaren än jag. En gång, efter en vacker middag på en restaurang, drog Nicole mig in i sitt rum. Överraskande uppträdde medlemmen denna kväll helt annorlunda än vanligt. Nicole stönade, inte av chock, utan av nöje. Under veckorna som följde hade vi sex varje natt och efter en månad började vi bo tillsammans..

Nicole var rädd för allmänheten, hon ville inte bli ”bruden till en man med lite pepparrot.” Hon medgav att min penis verkade för liten för henne, men det störde henne inte särskilt. Jag trodde inte det. Tankar om penisförstoring började uppstå för mig. Jag gick för att träffa kirurgen. Han undersökte och bekräftade att storleken på min penis ”ligger vid normens lägsta gräns.” Men någon av förstärkningsteknikerna kan leda till erektionsproblem. Jag fattade ett beslut att en liten men arbetande medlem är dyrare för mig.

Jag träffade Nicole igen. Vi pratade mycket och jag sa till henne att jag aldrig onanerade för att jag hatade att röra vid min penis. Dessa uppenbarelser återupplivade inte bara vårt förhållande (som har pågått i 13 år) utan stärkte också vår attraktion mot varandra. Vi lever nu tillsammans som ett normalt sexuellt aktivt par.

Jag har inte längre problem med mig själv och andra. Men det viktigaste ögonblicket i mitt liv (efter alla sökningar och sökningar) var de senaste nyheterna om min frus graviditet. Detta är en händelse där min penis spelade en mycket viktig roll..