Kontorsromantik: hur man inte förstör sin karriär på grund av passion

Vi tillbringar en tredjedel av våra liv på jobbet, så det är inte förvånande att det är här vi hamnar med en passion som blir omöjlig att motstå. Dessutom är det på kontoret som vi har möjlighet att observera objektet för vår tillbedjan och kontrollera hur det kommer att manifestera sig i vissa situationer. Och även om det med tiden blir meningslöst att bekämpa känslor, har vi tagit fram vissa tabu som under inga omständigheter borde kränkas om du inte vill förlora din karriär.

Ack, många, som börjar kontorsromanser, tänker inte ens på konsekvenserna. Det är bra om den här romantiken leder till ett seriöst förhållande, ett bröllop och födelse av barn. Men vad händer om du plötsligt flyr iväg med en skandal efter ett par månader av obegränsad passion? Vi visar dig hur du skyddar dig. För säkerhets skull.

Annonsera inte ditt förhållande

För ditt eget bästa! Även om du känner för att skrika om dina känslor i varje hörn, varnar vi dig mot detta steg! Tänk innan du bestämmer dig för sådana utslag. När allt kommer omkring är det inte känt hur ditt förhållande kommer att utvecklas vidare, och rykte i teamet kan förstöras på ett ögonblick. Det finns inget mer intressant att skvallra än början på förhållandet mellan kollegor..

Utbyt inte för saftiga meddelanden

Speciellt via arbetspost. Lita bara på oss att detta inte är den bästa idén. Om du är så otålig att kyssa din utvalda, är det bättre att göra det utanför kontoret och utan att locka ledningens uppmärksamhet.

Be inte om gemensamma affärsresor

Det är tydligt att du vill vara nära ditt uppmärksamhetsobjekt 24 timmar om dygnet, men du bör inte tappa huvudet och be om gemensamma affärsresor. Detta kommer bara att leda till ytterligare frågor från ledningen, och detta är inte till din fördel. Därför är det bättre att använda tiden medan din nära och kära löser arbetsmoment på ett annat ställe för att bli uttråkad och förstå hur viktigt detta förhållande är för dig..

Blanda inte arbete och personliga relationer

Psykologer tröttnar inte på att upprepa att du inte ska överföra personliga relationer till en arbetsrytm och tvärtom. När allt kommer omkring, av en slump, kan du förstöra allt, och då måste du antingen byta jobb eller känna dig obekväm varje gång du korsar i tjänst. Därför är det bättre att njuta av passion efter timmar och försöka kontrollera situationen..

Försumma inte dina officiella uppgifter

Även om passionen har fångat dig helt och du inte längre kan föreställa dig livet utan föremål för din sympati, bör du inte glömma att arbeta och sitta på närmaste café i flera dagar. Håller med att gå ut på middag tillsammans, till exempel, men gör inte det till ett datum. Och försök att inte ge känslor när du är omgiven av kollegor. Uttrycka allt som har kokat över, sedan när du är ensam.