Hur man slutar välja fel män: 5 enkla tips

Innehåll

Du möter dina drömmars man, blir kär och efter ett tag erkänner du med bitterhet: han är samma som ditt ex! Vi räknar ut hur man inte ska upprepa misstag.

Vi kommer inte att övertala dig att bara bli förälskad i dem som förtjänar det. Alla vet: du kan inte beställa ditt hjärta! Vad kan vi säga om passionen täcker och du är redo att ge allt för en natt med honom, så attraktiv och sexig. Men om du märker att ditt personliga liv har blivit som Groundhog Day, är det dags att räkna ut det. Annars kommer det att skada mer och mer att trampa på samma kratta, och det kan finnas depression och misstro i din egen lycka framöver..

Steg ett: varför händer det här med mig?

Det är inte lätt att erkänna för dig själv att orsaken till dina misslyckanden inte bara är att ”alla män är bra …”. Om du upprepade gånger bara lockar kvinnliga eller grymma manipulatorer, måste du börja med dig själv. Psykologer tror att ursprunget till scenariot för utvecklingen av relationer som är smärtsamma för dig bör sökas antingen i en svår barndom eller i din första kärlek, särskilt om det inte var svarat. I det första fallet väljer en vuxen flicka omedvetet killar som liknar sin far och verkar försöka bevisa något för dem och sig själv. I det andra förkroppsligar han orealiserade drömmar om att erövra sitt ideal. Om du lyckades räkna ut var du var ”låst” ökar chansen att bryta sig ur den onda cirkeln dramatiskt.

Steg två: vad exakt är fel med mina män

Skaffa en hemlig kvinnlig anteckningsbok. Ja Ja exakt! En fil på en dator, en blogg eller ett socialt mediekonto fungerar inte. Ta en penna och ta det lugnt, ensam med dig själv, med var och en av dina ex: vad var fel? Så skriv: nr 1, Vasily – tänkte bara på sig själv, var oförskämd i vardagen och ovänlig i sängen. Och försök sedan komma ihåg allt, även små funktioner som du inte gillade, irriterade eller ansträngde. Visst kommer du att hitta en hel del tillfälligheter i så detaljerade egenskaper hos dina ex-män eller älskare. Efter att ha träffat en ny utmanare för ditt hjärta, försök hitta tid och ta ut den omhuldade anteckningsboken, jämför den med dem som gav dig smärta och besvikelse. Försök bara göra det ”med en kall näsa”, oavsett hur heta de blinkande känslorna är. Hittade för många matchningar? Spring iväg!

Steg tre: Vad skrämmer mig mest

Ställ dig själv frågan: vilka manliga karaktärsdrag utgör en maximal fara för dig. Det kan vara själviskhet, dålig uppfostran, aggressivitet, dumhet, girighet, brist på vilja. Alla dessa egenskaper kan yttra sig utåt – i ansiktsdrag, sätt, gester. Naturligtvis är det inte lätt att förstå krångligheterna och till och med en fysiognomispecialist kan inte vara 100% säker på sin ”diagnos”. Ett enkelt exempel: en låg panna indikerar vanligtvis att dess ägare inte är ett mycket avlägset sinne. Men det räcker att titta på de berömda idrottarna Nikolai Valuev eller Alexander Karelin för att förstå att extremt smarta män kan ha samma externa funktion. Eller, låt oss säga, överanvändning av gester indikerar vanligtvis en låg språklig nivå. Men vissa modebloggare talar flytande medan de aktivt gestikulerar.

Och ändå kommer vi att lista några funktioner som, i kombination med andra alarmerande ”symtom”, borde varna dig: klämda öron, ögonens iris är allt synligt (inte täckt av ögonlock), klubbformade tummar, mycket tunna, ständigt pressade läppar, låg panna och en vana se tråkigt, rinnande ögon.

Steg fyra: vad som stör mig om en mans inställning till mig

Återigen finns det inga recept som är lämpliga för absolut alla män och alla situationer i ett förhållande. Men ändå, låt oss lista några tecken på att din nya vän inte kommer att vara så känslig och uppmärksam som vi skulle vilja, och med stor sannolikhet kommer att förolämpa dig.

Han lyssnar inte på dig. Han pratar om sig själv hela tiden. Han tillåter sig negativa, hårda, arga uttalanden om människor, inklusive kvinnor. Han visar tecken på allvarlig sjukdom. Han försöker isolera dig.

Steg fem: Jag tillåter mig att vara lycklig

Oavsett vilka svårigheter du måste utstå förtjänar du lycka och den bästa mannen är nära. Det finns verkligen. Kanske någonstans väldigt nära. Du kanske till och med redan känner varandra. Och han ser inte ut som dina exer alls! Det är förmodligen varför du inte har märkt det förrän nu. Eller så var de helt enkelt inte redo för ett nytt underbart förhållande, varför han inte var så lockad till dig. Det är en annan fråga nu. Han är redan nästan kär och vill ha dig och är redo att bära i sina armar. Så le – och framåt mot din sanna kärlek.