5 situationer där det är nästan omöjligt att upprätthålla en relation

Innehåll

Krispunkter som inte alla par övervinner.

Det är ingen hemlighet att vi ofta befinner oss i situationer i livet som förstör vår relation. Någon gör detta medvetet och skapar sådana situationer, medan någon tvärtom omedvetet hamnar i en röran och varje gång blir förvånad: hur är det?! När vi bygger relationer tänker vi inte alls på vad som kan förstöra dem, vi fokuserar helt enkelt på kärlek och styrs uteslutande av glädjehormonerna. Tyvärr leder detta hormonella uppror inte alltid till ett starkare förhållande. Hur man överlever en kris i ett förhållande med en man?

Låt oss ta en titt på fem livssituationer som kan förstöra ditt förhållande för alltid..

Anna Sukhova

1. Avstånd i älskarnas liv

Du kan hoppas så mycket du vill att ”om det här är sann kärlek, då är inget avstånd ett hinder”, i verkligheten är allt mycket mer komplicerat. Ju mindre vi kommunicerar i nuet, taktilt, icke-verbalt, desto snabbare hamnar vi i emotionellt beroende. Och detta är definitivt ett ohälsosamt format för relationer. En av partnerna blir känslomässigt täppt i en sådan situation, och förhållandet försvinner långsamt.

2. Tredje extra

Alla dessa idéer att ”snart kommer alla att vara tillsammans”, eller ”han kommer att förstå allt och komma tillbaka”, eller ”hon kommer ångra det igen” … Tyvärr, i verkligheten förstör situationen av svek för alltid förtroende för ett par. Ja, förhållandet kan formellt förbli, partners kan komma överens, men i praktiken händer det ofta så här: en part accepterar allt, så länge personen inte lämnar. Slutsatsen: en av partnerna, på grund av vilka de kämpar, hamnar helt enkelt i tristess, försiktigt ”räcker ut kronan på huvudet” … Och lämnar fortfarande på grund av intoleransen för allt detta.

3. Pengar är viktigt

Och deras underskott eller frånvaro är i allmänhet allt. Partners svär, grälar om hushållsföremål, sex slutar, nivån på ömsesidiga anspråk växer. Och allt varför? Eftersom båda parter är rädda för förlust av säkerhet: det finns inga pengar och det kommer inga, och vad då? Eller har de varit borta länge? Och om det finns en kris, en kritisk situation? Och många par går ihop innan de når registret. Kvinnor blir alla ”handelspersoner” förr eller senare. Män – ”misers, curmudgeons och eländigt oansvariga”.

4. Vi kommer att få en bebis

Och även om den inte finns där, gör vi det aktivt. Vi räknar ägglossningens dagar, går till läkare, oändliga medicinska insinuationer och solida nerver. ”Du lyfte inte ens ett finger igår, men det var nödvändigt just igår!” eller ”Kom igen idag, eller vad är det bara jag?” Allt detta krångel är inte lätt bidrar inte till tillnärmning och befruktning, men förstör nära relationer för alltid. Båda partnerna blir till och med obehagliga för varandra, för att inte tala om könsaktivitet och sexuell attraktion.

5. Vem är chefen i huset?

Situationen med omfördelning av makten i paret förstörde inte ett enda par. De får reda på allt – från ”vem står upp och stänger av ljuset” till ”vilken mamma vi går till på helgen.” Konkurrens mellan partners är en destruktiv situation, och med denna utveckling av händelser vill ingen medge. Och ”striderna” är hjärtskärande. ”Avskilda för alltid” är ofta. Och spelen ”vem förolämpade vem och vem är skyldig vad vem …” fastställer inte vinnaren.

Relationer är enkla nog.

Människor som verkligen älskar varandra strävar efter att spendera sin fritid tillsammans. Och även situationer med att flytta, affärsresor eller att bo i olika delar av staden löses genom förhandlingar.

Så snart det tredje dyker upp betyder det att ni inte riktigt förstår varandra och känner, ni är inte ömsesidigt öppna. Och det betyder att vi måste erkänna var ni inte håller med, och börja från grunden med globala personliga förändringar. Helst behöver riktiga partners inte tredje part.

Ekonomisk säkerhet är ett måste för alla par. Och det är bra när partners är självförverkliga och personligen ekonomiskt säkra. Sedan i ett par finns det en sammanslagning eller fördubbling av medel för större inköp.

Barn kan inte vara en våldshandling, och önskan att få ett barn måste vara rätt för båda parter. Och till och med svårigheter, om de uppstår, kommer att uppfattas som en vanlig orsak..

Det viktigaste i ett par är flexibilitet. Och ömsesidigt! Idag är hon hysterisk, och imorgon är det hans tur att slå på bordet med näven. Nu är stödet oviktigt, och senare är det viktigt för honom att ”inte tåla hjärnan” och bara hålla tyst. Sanna kärleksfulla partners är allierade, och deras gemensamma sak är familj, kärlek, relationer, barn, utveckling. För allt detta ligger ansvaret på båda.