11 beundrare: hur man omger sig med framgångsrika män

Innehåll

Hemligheter att hitta en själsfrände från en expert.

Polina förstod: när en kvinnas hjärta är ledigt och längtar efter kärlek, fraser a la ”… och du kommer att träffas när du inte väntar, och du kommer inte hitta var du letar efter” fungerar inte. ”Ja självklart! Hon flinade. ”Nu ska jag slå mig ner med kaffe och en god bit charlotte på min favoritsoffa, ta på mig tröjor med en T-shirt och vänta tålmodigt på min prins!”

Nej, vår hjältinna är inte en av dem som är redo att bli gamla i väntan. Hon bestämde sig för att själv leta efter kvinnlig lycka: vad händer om den av misstag avviker från vägen till hennes hus?

Ser jag framåt kommer jag att säga att Polina träffade minst 11 män om två veckor. Och hon lyckades göra det på helt andra platser! Vissa var framgångsrika, andra var inte alls lämpliga för detta …

Generellt, låt oss titta närmare på varje bekant..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

De bästa livsmiljöerna för anständiga män

Vilken butik väljer du när du vill säga att köpa en handväska: en med en eller två modeller och inget mer val, eller en med dussintals hyllor med ett varierat sortiment?

Situationen är liknande med valet av man. För att din ”lyckligtvis” ska vara av hög kvalitet måste du välja bland värda kandidater. Och det viktigaste villkoret för män att omge dig är att komma in i deras omgivningar..

Här är de sju bästa platserna där nya bekanta verkligen var värda.

1. Victor från vapenutställningen

Utflykter, presentationer och liknande evenemang är en favoritplats för framgångsrika män att besöka. Där kan du dra nytta av situationen, inleda en konversation om den första utställningen som kommer över. Helst om det kommer att vara något relaterat till herrleksaker: utställningar av klockor, bilar, vapen, som i vårt fall etc..

2.Sergey från en mästarklass av italiensk mat

Smakningar, kulinariska studior eller andra gastronomiska kurser – det är inte för ingenting som de säger att vägen till en mans hjärta går genom magen. Nya bekanta här strävar ofta efter självutveckling, utvidgar deras horisonter, målmedvetna och seriösa män. Det enda tillvägagångssättet: när du går till den här typen av evenemang är det bättre att förbereda dig i förväg och kasta dig lite in i ämnet, kom med en bra anledning till ditt utseende där. En av de första frågorna som Sergei Polina ställde var: ”Är du mer fascinerad av Italiens anda, skickligheten att göra vitello tonnato eller finns det en annan anledning att delta i denna mästarklass?”

3. Eugene från affärsutbildning

På platser relaterade till affärer är framgångsrika, anständiga män en krona ett dussin. Om du satsar på det kommer du inte att förlora. I affärer inser män sig själva, varför han lockar dem så mycket. Om du inte har något att göra med detta, hitta ett kryphål hur man kommer till sådana platser. Till exempel gick Polina till gymmet, som låg i affärscentret, där hon träffade Zhenya. Förresten finns det också kaféer, restauranger, butiker och till och med kosmetologkontor..

4. Bogdan från drivande tävling

Manliga spelhobbyer: matcher, hippodromer, tävlingar är bra eftersom det finns en katalysator för bekanta – manlig spänning från spänning. När adrenalin styr dem är de mer aktiva och öppna för kommunikation. Polina uppträdde där som en ljusstråle i motorns vrål och rökhjul! Hennes spektakulära utseende i toppmomentet, när männen redan var uppvärmda, spelade till hennes fördel. Dessutom får du 100 poäng om du också åtminstone tar ett indirekt deltagande i vad som händer (gör en satsning, rotar för något lag eller till och med sitter bakom ratten på kartan själv och gör berömda flera varv runt banan).

5. Arseny från poolen

Bastu, termiska och mineralfjädrar – detta element sätter dig verkligen i ett sensuellt humör. Och när vi är halvnakna skapar det en känsla av själens öppenhet och låter oss bättre känna varandra. Det är viktigt här att inte korsa gränsen för att locka en man med en kropp för att inte se ut som en lättillgänglig kvinna. Håll avstånd om en man trycker för mycket, och då kan detta vara början på en underbar bekantskap..

6.Andrey från en herrtillbehörsbutik

Innan du tittar på sådana platser, bör du fylla i den legendariska historien som du vill hitta här. Polinins alternativ var som följer: hon letade efter ett lämpligt tillbehör för chefen. En älskad pappa eller bror kommer att klara sig bra. Hon kontaktade Andrey för att be om ett yttrande och be om råd och hjälp. Han försökte till och med ett bälte som flickan hade valt! De lämnade butiken tillsammans..

7. Nikolai från en väns födelsedagsfest

Chansen är bra att en vän redan kan ge dig åtminstone en grov bild av sin vän. Naturligtvis kan hennes åsikt vara subjektiv, men om hon bjöd in honom finns det någon anledning till detta. Polinas bekantskap med Kolya var lätt: de introducerades faktiskt redan för varandra av tillfällehjälten. Och då handlar det om teknik.

Och här är de platser där flickan misslyckades. Men det var värt att prova!

1.Alexey från baren

Det här är högljudda, feta platser där alkoholfloder och fräcka samtal under dess inflytande sannolikt inte kommer att göra en bekant lovande. Män går till barer av många skäl, och att hitta kärlek är inte en av dem. Alla tips från Lesha var att han längtade efter att hitta en kvinna som han kunde tillbringa resten av sitt liv, inte natten. Förresten, forskare vid Yale University fann att om en person håller en varm dryck i sina händer, så ses i andras ögon som generös och omtänksam. Kylda drycker (som nästan alla alkoholhaltiga drycker) har motsatt effekt. Därför är det bättre att inte välja en bar utan till exempel en mysig kafé.

2. Dmitry från bröllopet

Ironiskt nog är kärlek och äktenskap de två mest avlägsna sakerna hos en ungkarl vid ett bröllop. Hans mål här är mat, dryck, dans och uppmärksamhet hos uppvärmda kvinnor, vars hjärtan nu är vidöppna för att överväga födelsen av en ny kärleksförening. Och de som ivrigt vill fånga en brudbukett faller under särskild uppmärksamhet – det här är de första offren för Don Juans.

3. Arthur från nattklubben

Låt oss inse det, klubben är bara en vanlig bar med avstängda lampor, musik på högt och för dyrt. Oavsett om du försöker lära känna någon, beställa en drink eller fråga en man, är något nästan omöjligt, för du hör inget. Kvällen Pauline träffade Arthur var musiken så hög att de bokstavligen var tvungna att skrika i varandras öra. Dessutom går de flesta män dit, som i en bar, bara för att ha kul på natten utan någon fortsättning.

”Tänk om jag bor i en liten stad?” – du frågar.

Mellan hennes framträdanden kollade Polina på fritiden sin ”PM” på dejtingsajter. Det var där hon träffade Vladislav, som, som det visade sig, bodde i en närliggande stad. Förresten, dussintals nya bekanta från olika länder väntade på henne på webbplatserna, men det här är en helt annan historia.!

Så, Hans Majestät Internet för att hjälpa dig! Låt några klaga över att den är full av bedragare, gifta och grytor. Först träffas de också offline. Och för det andra kan du lära dig att känna igen dem från de allra första minuterna av kommunikationen. Annars är det globala nätverket ett utmärkt tillfälle att fördjupa sig i en värld av framgångsrika män och bekanta sig med minimala kostnader..

Här är minst 5 skäl att bevisa det..

I motsats till myter använder framgångsrika män dejtingsajter till sparar tid: online kan du kommunicera med flera samtalare samtidigt, vilket inte kan uppnås offline. Dessutom kan täckningen vara internationell.

Mer än 80% av världens invånare är online varje dag från olika prylar. Särskild framgångsrika anständiga män, som har täta affärsresor runt om i världen.

Korrespondens alltid ger en möjlighet att tänka innan du svarar. Så du har en chans att kringgå provokationer, skickligt svara på de mest knepiga frågorna och bli av med besvärliga pauser och förlägenhet..

Fortsätter den föregående punkten, brist på direkt ögonkontakt hjälper dig att ta initiativet enkelt och ta ett avgörande steg mot bekantskap.

En analys av profilen och korrespondensen ger dig en bild av personen, berättar om hans avsikter och mål. Och om de inte sammanfaller med din, behöver du inte slösa bort tid på riktiga möten som leder till ingenstans..

Kvaliteten hos kvinnor som lockar män

Så där framgångsrika män finns, vet du redan. Är du redo att börja leta efter din lycka? Men det verkar för mig att det ännu inte är helt …