10 hårda regler för en riktig tik

Innehåll

Ta reda på hur det känns att vara 150% av 100 möjliga självförtroende.

”Om en kvinna inte är en tik, har hon misslyckats!” – läser ”Bitch of a bitch” av Evgenia Shatskaya. Och vad är hon, denna femme fatale? Förståelse!

Om människans vetenskap kallas ”manlig vetenskap”, det vill säga det rättvisa könet, som hela deras liv har blivit dåligt i detta ämne, och de som har blivit ett geni inom denna vetenskap! De senare är bara tikar som mästerligt manipulerar fans, uppnår sina mål, även om de verkar omöjliga! De älskas eller hatas, de beundras, det finns ingen likgiltig för dem. Detta är ett fenomen i kvinnans värld, ett mysterium som män inte kan lösa på något sätt. Låt oss öppna gardinen i tikvärlden och berätta vilka regler de lever efter.

1. Att älska! Han själv

Tiken har inga viktigare saker att göra än att skämma bort sig med en ny manikyr istället för att tvätta herrstrumporna samlade runt lägenheten. Lyssna och ännu mer lösa mäns problem? Nej, det här är inte för henne. Män måste lösa tikens problem, uppfylla alla önskningar och nycklar. Bra saker, kosmetika av hög kvalitet, den bästa maten, lyxbehandlingar – sådana kvinnor är inte redo för mindre!

2. Stå ut från mängden

Oklanderligt utseende är ett av trumfkorten! En tik ska se ut som en miljon dollar, även om hon går till affären för att få bröd eller slänga papperskorgen. Inga huva saker, sluddriga tryck, ojämnt hår eller knuffar på huvudet. Alltid i parad: med smink, styling, vackra underkläder, även om ingen ser honom! En sådan kvinna beundras av både män och kvinnor. De ser efter henne och tänker: ”Jag önskar att jag hade en!”

3. Spela, flörta, erövra

En man för en tik är bara föremål för att uppnå sina mål. Vad kan målen vara? Mängd. Ha kul, ta emot dyra gåvor, åka på resa, uppnå bekännelser av evig kärlek … Fram till sista minuten i förhållandet är sådana kvinnor lekfulla, slutna, ibland heta, ibland kalla. Män verkar alltid vara på en vulkan, vilket får dem att vilja tiken starkare, erövra henne, skaffa henne och till och med göra henne till en fru! Men den dödliga skönheten kommer aldrig att låta sig förvandlas till en hemmafru som får blommor två gånger om året..

4. Att vara självsäker 150% av 100 möjliga

Bli en nigga, titta på vad som händer genom fingrarna, nedlåtande, nedlåtande att prata med människor som inte intresserar dig, ge upp det du inte gillar – en tik har råd med det! Gillar en man andra kvinnor på Instagram, även med mer aptitretande former och oändligt långa ben? Allt är samma! Dödliga kvinnor lyssnar inte på skvaller om sig själva, försöker inte rättfärdiga sig själva, de startar vanligtvis manliga konversationer och är inte rädda för att vara ledare.

5. Ständigt förbättra och förändra

Tikar är inte födda, de blir! Och även efter att ha blivit det kan man inte sluta. Ny kunskap, böcker, psykologikurser, träningar, bredare horisonter, förmågan att spela herrspel – allt detta gör tik bara hårdare, gör henne till en universell soldat som vinner alla hjärtan på sin väg och fängslar det starkare könet. Du kan inte vara densamma – det här kommer snabbt att tråka en man och göra en ny gudinna till en vanlig kvinna!

6. Slösa inte bort din tid på fel män

Varför vara en tik om dina planer är att älska din man, föda barn för honom och laga kålsoppa varje dag i en fet mantel? Tiken är alltid hungrig efter mer och sänker aldrig baren. Om hon siktar på en miljardär eller den första stiliga mannen i företaget, är en enkel miljonär och bara en trevlig kille ingen match för henne! Tikens uppgift är att skapa en värld av komfort och njutning kring sig själv, och detta kan bara en stark man ge henne. Det bästa!

7. Var inte påträngande och svartsjuk

Att veta hur man döljer känslor är en annan gyllene regel som tikar följer. Även om svartsjuka bränner henne tre gånger för att hennes partner har kollat ​​ut kvinnans figur vid nästa bord, kommer hon aldrig att visa detta, utan bara lekfullt stå upp och gå flirta till baren och skaka på höfterna. Voila – och nu ser alla män i restaurangen bara på henne med lust. Tikar spelar efter sina egna regler och kastar inte raserianfall! Det här är många förenklingar!

8. Låt dig inte bli kärare i en man mer än han

Att älska sig själv betyder att vara dämpad och beroende. Det betyder att hitta en person som kan skada dig. Tiken låter inte detta hända. Därför, när hon känner att hon förälskar sig, fokuserar hon inte på hur cool mannen är, utan på hans brister och kultiverar i sig själv känslan av att han inte är så wow, till skillnad från henne. Femme fatale ska lukta som frihet, otillgänglighet och lite lättvillighet.

9. Underordna en man till dina intressen, och inte tvärtom

Att prata med en blick är skickligheten hos en erfaren tik, när det är klart utan ord vad en kvinna vill eller inte vill. Att utmana det starkare könet är också en metod från femme fatale-arsenalen. Starka män lockas bara av starka damer. Resten kommer att falla av på vägen och kommer aldrig att kunna stå emot kampen och konfrontationen. Tiken vet hur man säger ”nej”, försvarar personliga gränser, bevisar att hon har rätt (även när hon inte är det) och inspirerar sin partner med tanken att hon är centrum för universum!

10. Att vara en gudinna i sängen och en mus i livet

Naturligtvis borde en kvinna som påstår sig vara en tik veta "Kamasutra" bättre än en receptbok! Du kommer inte överraska en man med dumplings, såvida de inte serveras av en kvinna endast i spetsstrumpor. Men det intima livet borde vara sådant att en man hela tiden tänker på det, kysser hans klackar och drömde om att träffas igen så snart som möjligt för att få en ny dos njutning! Samtidigt bör tiken, förutom sex, inspirera en partner att göra något som han aldrig har gjort förut: att bryta sig från jobbet mitt i att föra en älskling till sin älskade (för att hon vill ha det just nu!) men för att skämma bort sin (åtminstone män tror att deras) kvinna!