Smarta kvinnors magi: färdigheter som fungerar som en kärleksförtrollning

Innehåll

En kompetent psykolog och kärlekscoach berättade hur man kan bli den enda för sin man.

”Men varför? Varför är han med mig så här? När allt kommer omkring försökte jag – jag stödde honom, jag var alltid redo att hoppa in i en taxi och komma. Jag tillbringade timmar med att lyssna på dumma rapporter om vissa värdepapper. Och han, han är densamma som alla andra … ”- och tårar från Irinas ögon hällde i en kopp varmt te. Efter ett och ett halvt års förhållande med hennes drömman insåg hon att Irina inte var ensam i sitt liv under de senaste sex månaderna. Men hon planerade redan att gifta sig och gick i hemlighet till ett par bröllopsalonger för att prova klänningar..

Om detta hände en mycket ung tjej, kan du bara ge upp och säga att allt kommer att bli bra med henne. Men när du är 25, 30, 40 år och det här är inte första gången det händer, är det dags att tänka. Antingen ”alla män är desamma”, eller så erkänner du någon form av fel i algoritmen för relationer med män.

Vår permanenta expert hjälper oss att förstå vad du gör fel och hur du åtgärdar det..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Förstå dig själv

Misslyckanden skadar alltid en kvinna och lämnar allvarliga ärr på hennes själ. De odlar självtvivel, rädsla för att bli kär och bli knivhuggna i ryggen igen. Med tiden läggs oro över ålder och utseende till. Och i slutändan förvandlas du till en misstänksam person med låg självkänsla, som fryser när man hanterar män och är fruktansvärt rädd för någon känslomässig närhet. Därför måste du först bli dig själv, lyssna på ditt inre ”jag”.

Kom ihåg att börja med en ren skiffer handlar inte bara om att borsta bort ett misslyckat förhållande. All smärta måste levas, accepteras, dras slutsatser och … utelämnas! Så att hon vid en ny bekantskap inte når bakom dig som en skugga, genererar klämmor eller förbittringar, utan förvandlas till en upplevelse som du kommer att göra till din fördel. En holistisk, självsäker kvinna utstrålar en speciell energi som liknar framgångsrika mäns livsanda. Det betyder att inre harmoni hjälper dig att vara på samma våglängd med dem. De kommer att känna det och kommer inte att passera en sådan kvinna, vara säker!

Tvivel – ja, avlägsnande av hjärnan – nej!

Minnen av upplevelserna från den första kärleken, som blåser bort taket direkt, med en blick och beröring, kan spela ett grymt skämt på dig. Faktum är att vi i mer medvetna och rationella (i ordets goda bemärkelse) relationer tenderar att tvivla. Kvinnan börjar ställa frågor: ”Är det rätt man? Passar vi verkligen tillsammans? Har vi bråttom för mycket? ” Kom ihåg att tvivel är normalt! Du är vuxen och det är rätt att ta ett tankeväckande tillvägagångssätt för att bygga din framtid..

Om du vid något tillfälle svarade ”nej” till dig själv, gå därefter. Slösa inte bort din tid och energi. Om du svarade ”ja, ja, ja!” (här med sådana känslor), då är det också en anledning att tänka. Saknar du den här mannen så att du är redo att kväva honom med din kärlek? Du är alltid till hands, alltid i kontakt, ser in i ögonen som en hängiven hund. När en kvinna är redo för vad som helst, överges hon också..

Hon är för positiv, för bekväm och därför tråkig, som en skämt skolflicka.

Det är ännu värre om du samtidigt tömmer den emotionella bördan av bedrägliga förhoppningar och förväntningar, förbittring från svek och svek, manipulerar. Ska han känna skuld på dina tidigare erfarenheter? Men du fortsätter att uthärda hans hjärna, ofta även njuta av det. Du drar i trådarna och förväntar dig svar från mannen. Varför behöver han allt detta? Han har få andra problem?

Jag säger alltid att män, och ännu mer framgångsrika som känner till den söta smaken av segrar, är jägare. De måste erövra en kvinna, ständigt upptäcka något nytt i henne. Det är därför det är viktigt för dig att få mannen att skynda efter dig, förvandla dig med dig i ett förhållande. Och ju mer intressant och spännande denna process är för honom, desto större är dina chanser att vara den enda för honom idag och för alltid.

Lätt i ett förhållande, inte ett enkelt förhållande

Kan du känna skillnaden i denna ordlek? Den är enorm! När jag säger till kvinnor att de behöver lära sig att vara ”lätta”, är jag ibland förvirrad. Av någon anledning förvirrar många människor ”lätthet” och ”tillgänglighet”. Nej, det här handlar inte alls om det.

Enkelhet i ett förhållande är förmågan att locka en man som en kvinna, hålla uppmärksamheten på dig själv och sedan glida bort och lämna ett magiskt tåg som en man kommer att betrakta som en ära att bära. Låt honom vilja komma ikapp dig, plocka upp dig och bära dig till hans ”grotta”.

Din huvudsakliga uppgift är att bli intressant för honom, ge trevliga förnimmelser, så att han vill få glädje av att kommunicera med dig om och om igen.

Dessa färdigheter hjälper dig att bli den enda för din man..

Lär dig att undvika skarpa hörn av kommunikationen. Visa inte för mycket initiativ, dra inte filten i onödan. Inget behov av att använda manlig taktik i kommunikation Strategin att vara din pojkvän har aldrig lett till äktenskap.

Möt ljust och enkelt. Jag pratar ofta om att inte vara rädd för att uppmärksamma dig själv. Män tänker annorlunda, de är smickrade om deras kvinna lockar andras uppmärksamhet, stöder alla samtal, vet hur man berättar intressant om sig själv och kringgår lätt eventuella provokationer.

Ge en man komplimanger. Män förblir pojkar till hög ålder, för vilka det är mycket viktigt att få godkännande. Lär dig att göra subtila, välgrundade komplimanger, och genom att göra det kommer du att inspirera en man till nya prestationer. Men glida inte i smicker och lögner! Du är inte en underordnad karriär som försöker suga upp till din chef..

Var stark i kvinnliga roller. Du behöver inte vara draghäst eller damchef i kärleksaffärer. Det är nödvändigt att visa att du inte bara är feminin utan också omtänksam och snäll. Du vet hur man hanterar frågor relaterade till din kompetens och inte dra i en man över bagateller. För att det är värdelöst att spela en hjälplös barnslig dår med en smart framgångsrik man. Människor som inte klarar av grundläggande saker är helt enkelt irriterande.

Vinn erkännandet av mäns samhälle. Kilometer artiklar har skrivits om hur viktigt det samhälle som omger honom är viktigt för en man. Ställ därför omedelbart in det faktum att din partners miljö ska vara på din sida. Ta en närmare titt på människor, lär dig att undvika skarpa hörn i kommunikationen, låt dig inte dras in i gräl och intriger.

Fyll med visdom. Ingen lovar att det blir lätt för dig. En man kan testa dig med svartsjuka, erbjuda för dyra gåvor, nedsänkning i oväntade situationer. Inre lugn och självförtroende hjälper dig att kringgå alla provokationer utan att förlora dig själv och locka din drömman..