10 obestridliga tecken på att ditt första dejt gick bra

Innehåll

Kanske är det dags för dig att plocka upp kläder för det andra mötet.!

Det kan vara mycket svårt att bedöma hur datumet gick. Ja, du hade ett bra samtal och hittade till och med vanliga ämnen för konversation, men är intresset ömsesidigt? Vad menade kyssen adjö? Ska jag vänta på ett samtal eller lovade han att kontakta bara av artighet? Så många frågor, men bara en slutsats – tiden mellan första och andra datum är den mest spännande..

Vi vet hur du kan lugna dig och uppmuntra dig – det här är tecken på att ditt första möte var mer än lyckat..

Datumet varade längre än förväntat

Ett av de viktigaste tecknen på att ditt första datum gick bra är att det varade längre än du förväntade dig. Allt är enkelt här, ingen vill förlänga ett misslyckat datum. Därför, om en man erbjöd sig att dricka kaffe eller ta en promenad efter att den planerade delen av programmet upphört, kan du vara säker på att detta är ett bra tecken.. köpa viagra

Du var lika involverad i konversationen

Alla var tvungna att kommunicera med en person som bara talar om sig själv och inte tillåter att ett ord införs. Men även detta är bättre än att försöka få någon att prata som inte har sagt några fraser hela kvällen. Situationer och människor är olika, men om en person är intresserad kommer de att vara uppmärksamma på vad du säger och kommer gärna lära sig mer om dig. Efter ett lyckat datum kommer du att känna att du har hittat ett gemensamt språk och en gemensam grund med en man..

Du skrattade åt samma sak

Samma humor är ett av de viktigaste tecknen på ett speciellt band mellan människor. Dessutom, när vi sympatiserar med en person, skrattar vi ofta åt hans skämt. Därför, om du lyckades få din kamrat att skratta med en rolig historia, är du definitivt på rätt väg att erövra hans hjärta. Tja, om du skrattade tillsammans och helt förstod varandras skämt, kan du vara säker på att datumet gick bra.

Ni tittade i varandras ögon

Att titta i samtalspartners ögon utan att försöka uppta din blick med något annat är inte bara artigt, det är också ett av tecknen på sympati mellan människor. En man som bara är intresserad av dig som ett sexobjekt är mer benägna att se din kropp. En man som har romantiska känslor för dig kommer att se dig i ögonen. Men glöm inte att en mans intresse alltid börjar med sexuell attraktion..

Ingen av er skakade bort från fysisk kontakt

Din hand i hans hand när han hjälper dig att komma ut ur bilen, kontakten med axlarna när du gick för nära, alla dessa subtila, subtila detaljer bör väcka och värma upp intresset. Om ditt första datum involverade icke-verbal kommunikation, det är bra. Ingen talar om kyssar och kramar, men lätt taktil kontakt är den perfekta indikatorn för intresse..

Du har aldrig känt för att ta din telefon

Vi vet alla att det är oförskämt att kolla din telefon under ett datum, men vi ignorerar ofta denna regel för att undvika besvärliga pauser eller för att undvika tristess. Ett datum är definitivt en framgång när du inser att du inte har använt din telefon de senaste timmarna. Om du har haft en brinnande uppmaning att kolla in Instagram (eller märker att din följeslagare rullar genom ditt flöde) kanske du inte passar perfekt..

Ni har lagt till varandra på sociala nätverk

Det är osannolikt att en person som inte gillar dig frågar hur du hittar dig på Facebook. Troligtvis tar han bara bort ditt telefonnummer och glömmer för alltid. Så om du fick en vänförfrågan från en man efter första dagen kan du räkna med fortsatt kommunikation..

Du pratade om framtidsplaner

Till exempel nästa gång att delta i en ny utställning på ett konstgalleri eller gå till en konsert av ett band som ni båda gillar. Sådana spontana beslut indikerar för det första att du har hittat vanliga hobbyer, och för det andra är detta det säkraste tecknet på att det andra datumet är!

Han tog dig

Oavsett om det är din bil, uppfart eller tunnelbanestation, om han har bytt väg för att ta dig till din destination, ville han tillbringa mer tid med dig och han är välstämd. Men om mannen inte ens frågade hur du kommer hem, är det här tyvärr inte en mycket bra signal..

Han saknas inte

Om du hakade en man glömmer han alla regler och ringer eller skriver till dig de första 24 timmarna efter dagen. Han kommer inte att vänta på de ”obligatoriska” tre dagarna, för han vill träffa dig så tidigt som möjligt och är rädd att du redan har lagt dina planer.